Ajánlatkérés

Egy jó parti a Dj szemével

OLYMPUS DIGITAL CAMERATöbb évtizedes, e szakmában eltöltött idő tapasztalatait gyűjtöttem össze az alábbi néhány gondolatban, hogy segítséget nyújtsak mindazoknak, akik egy igazán izgalmas, mozgalmas, jó hangulatú és felejthetetlen bulit szeretnének.

Nagyon fontos, hogy minden bulinak meglegyen a maga ritmusa. Ritmusa nemcsak a zenének, az estnek is van.
Ez alatt azt értem, hogy nem feltétlenül az a jó parti, ahol egy lineáris hangulat uralkodik, hanem inkább az, ahol a társaság összetételét és igényeit figyelemben tartva bizonyos periódusonként változik a zenei repertoár. Időnként egy úgynevezett pihentető, diszkrétebb, beszélgetésre is alkalmat adó időszakot is hasznos beiktatni, hogy aztán újabb lendülettel, friss erővel újra indulhasson az önfeledt tánc. Akár egy egészen más stílusú zenével, blokkal.
Nem véletlen, hogy a legfontosabb az egymásra hangolódás. A lemezlovasnak és a közönségnek szinte együtt kell rezegnie. A DJ-nek tekintetekből, mozdulatokból kell olvasnia.

Imádnom kell minden közönséget, minden bulit, a szakmámat! Ez számomra felelősségteljes munka, de szerelem és egyben szórakozás is, ugyanúgy, mint a közönségemnek!